Eksperiment simulacije leta
0
Ruska posada se "spustila" na Mars
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta oni i ameri hoce da kazu da su svemirske sile.... ne znaju da su bosanci imali prije 100 godina covjeka na mjesecu i jos je konja potkivao.... Mujo kuje konja po mjesecu :)))
LEVATINO, otkud tebi da sam ponosan, samo ne zelim da me se stavlja tamo gdje ne pripadam. Ako ti sad nije jasno onda se lijeci
eto imas na sta i biti ponosan... ccc
Ja godinama simuliram da sam Hrvat i umalo da upali.
Eto za tebe je levatino jedna. U zivotu u dzamiju nisam uso niti imam namjeru ulaziti.
na sta ovi pare trose jbt belaj...
Koga ovo interesuje. Da ste bar objavili kakve nove podatke. Simuliraju slijetanje na Mars jos odkad se zavrsila trka za Mjesec. Moraju provjeriti opremu i predvidjeti probleme.
E moji Rusi, simuliramo mi ovdje vec odavno, dodjite malo kod nas da vidite kako se simulira....
Hhahah samo mogu i simulirati XD
kad rusi dodju na mars zateci ce amere kako okrecu janje tamo vec.... hehehe i odvalit ce naravno hahaha
haha, bas kao i Amstrong!! :-)
Kao i Armstrong