Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srebrenici se bolj zivi i ima vise projekata za buducnost nego i u jednoj mahali te velicijne u bosnjakistanu mozda u glavnom guznom crijevu ima nesto ali i tamo je mrka kapa ko radi za strance moze zivjeti ko radi za nekog bosnjakistanca nema za hljeba
Koja cifra? Srebrenica? Broj kilometara sagrađenog autoputa??
ne,pogrešno,cifra je 2.500.000
Kazu da je glavni razlog nesanice u Bosni - KREDIT. Oko 250 000 ljudi na podrucju Federacije BiH je prezaduzeno. Plus ti, znaci.... sigurno 250 001!
A ima još bolja... žive na 12% od sadake, znajući da neće dobiti vize da izađu iz svoje Ga z e u srcu Europe, braća im finansiraju šeri jatsku policiju da ih bije i kratokopantolaše da se igraju sa e ksplozivima - 1. vahabijska divizija
jesi me zabrinuo,neznam kako ću noć prespavati
Ili kako je to lijepo rečeno: \"žive u SAD, plaćaju porez velikom sotoni, finaciraju ratove u iraku i afganistanu, financiraju izraelske obrambene snage, i vode džihad preko inteneta - 1. forumska handžar divizija\"
Šutao si ti kad si mislio da će biti nešto od Velike Srbije
Možda ti bude jasnije ako ponovim Trebao si dodati i još uprkos svemu tome Oni se pitaju za mnoge stvari i iz dana u dan sve su organizovaniji i nezaobilazan faktor na Balkanu a i savršeno ih zaboli peni.s šta neko misli o njima.
Kada su pucali po srpskim svatovima Sutao sam. Nisu moji. Kada su govorili \"Pustite Hrvate da biraju sebi predstavnika.\" Sutao sam. Nisu moji. Kada su vikali \"Pustite muslimane nek igraju fudbal u rahatluku.\" Ostao sam bez ikoga da mu se obratim.
809 milijuna je malo novca za tako velik projekt. ja stuko u vikendicu toliko, a nisam jos ni ozbuko.
@ @@@@? cuj to... ne samo na Balkanu, nego i u Evropi i UN, da ne govorim u FIFI i slicnim organizacijema, koje strijepe od konacne odluke Bosnjackih velikana :D Univerzum se pomijera i vanzemaljci postuju velicinu jednog plemenitog Bosnjackog roda.... svaka vam cast, nisam znao da ste organizovani!!! Ne laprdaj go.vna ste ko i svi balkanci, a Boga mi i ponajveca na Balkanu, kakve nesrece ostanete li sami sa sobom....po sami cete se istrijebiti
a ima nas više od svih vas zajedno u BiH, a svi braća muslimani. Ako vam se ne sviđamo, idite gdje vam je bolje!!!
Bitno je da oni imaju svemirski centar a to što pola Moskve nema za \'leba je valjda samo još jedna nebitna brojka u komunističkim statistikama. Pitanje je kada će im se ovo natezanje sa istinskim ekonomskim silama odbiti od glavu. Kladim se da će do kraja vijeka sliniti za kineskim svemirskim letjelicama.
Ne kontam, kakve veze ima RS sa Rusijom i kosmodromom pa navijamo??? Moj je stav da treba da se bacimo na pravljenje parkinga u nasoj dragoj zemlji prepunoj istorije i istorijskih cinjenica i time je uveliko unaprijedimo.