Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije nego postoji duhovi koji ga guraju. sta znaju naucnici ;)
treba im poslati osmanagica da im to istrazi
da smo pametni kao sto nismo sad bi nam visoko bilo medjugorje ovako imamo klix. narod daje pare da vidi ono sto su vidjela djeca na zvizdan a zamisli tek tu lovu kad pred njim stoji piramida pa makar bila samo p od piramide.
medjugorje je prodalo duhovnu ublehu.. nedodirljivo i nevidljivo, ali je to marketinski odradilo na najbolji moguci nacin... a sam...
ma ovo ba gura onaj lik... vidio sam ga ja... Sizif cini mi se
jel musliman
Nagadjanja Nagadjanja, i onda neko podje prosipati u komentarima kako je Islam losa vjera itd itd a pojma nema da mu je Allah Uzviseni dao da spozna samo onoliko koliko je On htio. Jadan je covjek koji u Allaha ne vjeruje, zaista jadan
· خ د ذ ر ز س · ش ص ض ط ظ ع · غ ف ق ك ل · · خ د ذ ر ز س · ش ص ض ط ظ ع · غ ف ق ك ل · · خ د ذ ر ز س · ش ص ض ط ظ ع · غ ف ق ك ل · · خ د ذ ر ز س · ش ص ض ط ظ ع · غ ف ق ك ل · · خ د ذ ر ز س · ش ص ض ط ظ ع · غ ف ق ك ل · · خ د ذ ر ز س · ش ص ض ط ظ ع · غ ف ق ك ل · · خ د ذ ر ز س · ش ص ض ط ظ ع · غ ف ق ك ل · " Allah rece,stvorit cu jedan narod,pametniji od svake vrste u svemiru.Zvat ce se Bosnje,jer oni ce se predstavljati kao vjernici,pit ce 11 mjeseci,uzimati sve zabranjene stvari,onda ce doci mjesec Ramazan,kad ce oni pokazati svoje drugo lice,vjersko lice,a za Bajram ce se olesiti i srati na klixu"
PS. I ove stijene pomjera AJVAZ DEDO :P
Klixovci pa gledate li vi kad Discovery ovo se znalo prije nekoliko godina i vi tek sad objavljujete >_>
:facepalm: Kasnite sa ovim, kao i uvijek: Ova teorija je objavljena još 2011 god.
Kasne 8 godina. Ja ovo imam u nekoj knjizi iz 2005. godine! Hahahaha
Ma garant patuljci po noći izlaze kad nitko ne gleda i guraju to kamenje i od toga grade svoje kućice... A ne mogu se postaviti kamere i senzori, jer ih ti isti patuljci kradu ili uništavaju. To se zove riješena misterija, ali samo treba uhvatiti zločestog patuljka :D
Bravo majstore, stavi ga u posudu sa VODOM i pijeskom, vjerovatno jer ova ispucana podloga na slici pršti od vode. Američki mediji ne žele da objave da kamenje služi kao inicijacija muškosti dječacima iz lokalnih plemenima koji guraju kamenje kao dokaz snage i spremnosti kako se ne bi digla udruženja koju vrijeđa istina da su indijanci divljaci čak i kada ih staviš u civilizaciju. Isto kao što i kod nas kada god se Romima organizuje donacija i pomoć. Svi se nervozno smješkaju jer znaju da će stoka sve da popije i proda, ali se opet krivi "diskriminatorsko društvo" i loš položaj planeta.
Allah subhanehu ve te'ala u Kur'anu kaže: "I planine klinovima ucinili."( Naba 7) ili "On je po Zemlji nepomicna brda pobacao da vas ona ne potresa." (Nahl 15) Komentar: Naucnici su 1965. godine došli do saznanja da bi kontinenti kružili da Allah subhanehu ve te'ala nije stvorio planine kao klinove. Zemlja bi se kretala i podrhtavala.Klin se zabija u zemlju da bi ucvrstio šator, a tako su i planine probile elasticni sloj, koji se nalazi ispod kamenog sloja koji sacinjava kontinente. Možda bi im ovi ajeti mogli pomoci da rijese misteriju... „Ova Knjiga, u koju nema nikakve sumnje, uputstvo je svima onima koji se budu Allaha bojali.“ ( El-Bekara) " Allahu ništa nije tajna ni na nebu ni na zemlji" (Al- Imran) "Pa uzmite pouku, o, razumni!» (El-Hašr, 2)
Ti vidiš planine i misliš da su nepomične, a one promiču kao što promiču oblaci – to je Allahovo djelo koji je sve savršeno stvorio; On, doista, zna ono što radite. (27:88)
Planinte nastaju sudaranjem (suzbijaju) dvaju kontinenata ili odvojena tla. Sto se vise sudaraju planine vise rastu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj nekih glupih objasnjenja uvijek jbt kakvi naucnici u pm
to su ti cuveni evolucionisticki naucnici...bombarduju nas glupostima i svojim izmisljotinama...
Pa setaju, moraju setat, ne mogu cijeli zivot na jednom mjestu, da je normalno i kod nas bi setale
Samo naprijed Semire.....pripisimo mitska svojstva i pramidama. evo ja cu napisati neke svete spise...malo ih izguzvati i politi malo kahve na njih da izgledaju 5000 stara a ti ih cusni negdje u one tunele i eto nam nove vjere. zovnucemo i one sto su vidjeli gospu pa da se malo bace u trans i eto ti odmah milijon turista