Naredni prelazak za 105 godina
82
Rijedak spektakl na nebu: Venera prešla preko Sunca
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barem si, za razliku od utakmice, imao šta da vidiš.
RAMOSOVA LOPTA...
to sam ja gostovala
*ebo majKu jedino bosnju boli k*rac za sve,ljudi posmatrali,divili se,a bosnji mrsko :D
hahahah e cuj Sunce vece od Venere 30 puta e moj novinaru idiote! U precnik Sunca moze stati 110 puta planeta Zemlja, a Venera je manja od Zemlje. A u unutrasnjost Sunca planeta Zemlja moze stati milion puta. Informisite se malo.........
\"Preko Sunca\"? Mislite mozda PORED sunca!
solarna joga-odgledao 33min30sec,plus vidio Veneru golim okom kroz staklo ,od aparata za varenje.Bilo je ugodno i korisno.
Kad nešto ne znam, makar ne izvaljujem gluposti venera ti je po masi 0.815 zemlje radijus 0.949 zemlje
bas super sto nam jucer niste ni rijes o tome spomenuli da mozemo pogledati?
sta s gledat b.og te nije se nista vidjelo od j.ebenih oblaka i kise !
@ ... Venera je otprilike 2x veća od Zemlje :) LP Royale
jesu na drugoj slici nasi? xD haha
Ali su zato svi ovi papani našli snage i vremena da napišu glupe i nepotrebne komentare. Zemljo, otvori se i progutaj cijelu ovu našu državu. Progutaj i mene s njima, zaslužio sam kad trpim toliko seljaka oko sebe...
Pitanje - odakle autoru podatak da je prečnik Venere 30 puta manji od sunčevog??? Matematika vam nije jača strana - definitivno.
Je l\' se ovo sa Gorice posmatralo?