Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jasno je da su se bosanci ulijenili samo im treba i pameti. A bijela kuga hara,i mladi se prcaju po smetljištima.
A zato meni nece da se digne.... :)
@DSG Hvala na savjetu ! Sad sam siguran da sam ZDRAV, kada mi ljubitelj ovakve \"nauke\" kaze da sam BOLESTAN. Jer je u tom SLUCAJU upravo OBRNUTO.
Enko, idi se bolan lijeci... sudeci prema tvojim komentarima, ocigledno ti nije dobro.
Hvala Hare To je VELIKI kompliment od LJUBITELJA ovakve \"NAUKE\"..
Enko27 je stvarno glup
Jedno \"naucno\" pitanje. Moze ? Da li redovno \"vjezbanje\" cune (kite, kurca) takodjer POBOLJSAVA erekciju ? Ili. Za one koji ne razumuju IRONIJU.. Kakve veze OVAKVE \"vijesti\" imaju sa naukom ?? Nikakve !!!! Pa zasto ih ONI (Sarajevo-X, podruznica PIRAMIDNOG HARAM-BASE) objavljuju ? Objavljuju ih ZATO da bi se prosjecni bosnjaci/bosanci i ostali UVJERILI kako je NAUKA nesto jako OTKACENO, SULUDO, VAN PAMETI. Jer u tom slucaju MOZE PROCI i njihov program \"pretvranja brda u piramide\" kao nauka. ZIVJELA BOSANSKA BRDA !!! DOLE LAZNE NEW-AGE PIRAMIDE !!!!
Evo ako I\'m trebaju pokusni .ebachi, ja se prijavljujem,ako dovedu dobre zenske.Susretce se sa medicinskim fenomenom.Onaj jebac iz Sipova je naspram mene obican dzivdzan!
...al mi smo ljudi,jebo te
HAHAHA, NASA BRACA NAUCNICI,HAHAHA.
jesi vidio nase brace naucnika, aferim!
jes\' to meni rek\'o da sam mis?!
Aferim braco!!!