Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako prepoznati bosanskog VUKODLAKA ? Tako sto ga upitas sta su bosanska brda, a on ti odgovori: Piramide, ba, prailiru jedan ! Nauka, sto posto.
pa otvorim clanak pod rubrikom nauka, jer mislim, tj. nadam se da cu nesto pametno procitati, saznati neku novinu, i onda me doceka ova baba vracara prica! a meni je svejedno drago da se tebi svidja clanak! vjerovatno ti se svidja i cijenis rad vidovite dzemile, kasikare, milana tarota itd.... zalosno!
Koji vam je ba k***c? Pa ako vam se ne sviđa članak - preskočite ga; ako vam se ne sviđa portal - preskočite ga. Šta vam tu nije jasno?
MA OVO JE KOPIJA SA PORTALA dnevnik.hr JADNO
Hvala vam na ovoj informaciji. Kao da ste znali sta me muci cijeli dan i o cemu razmisljam.
Kako ovaj sarajevo - x laze samo omfg , KAKI VI BA :S bolje nesto normalno pisite sve je laz , i sporsport.ba je isti ko\' i vi samo lazete , prelaze negdje igraci dzeko u milan pjanic u chelsi , ibricic u birmingham sta vam je ? :S
Meni pun mjesec razvuce kitu na kvadrat!s
smatram da je ovaj clanak doveo sa-x portal do samog dna. dajte molim vas recite mi ima li i jedan normalan i ozbiljan bosanski informativni portal. hvala.
jao clanka i gluposti....omg...pa vi niste normalni koje vi gluposti objavljujete! saberite se dragi ljudi!
A sta je to vukodlak svega vam???! Jao vijesti... :(