Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEMAS STA SKANIRATI . PROPUH IZMEDJU DVA KLEMPAVA UHA .
kod srbovlaha rezultata ne bi važio kod njih je manjina sa uobičajenom strukturom mozga koje imaju ostale etničke grupe dok bi se u većini slučajeva radili o teškim poremećajima ličnosti i percepcije.
pa kod nas vecina ima problem sa nedostatkom sive mase u mozgu...cinjenica
kakav li je bio mozak kod covjeka koji rekao vec cuvenu recenicu \"Zrtvovacu mir za interese Bosnjaka...\" on ni najmanje nije razmisljao o osjecanjima drugih...
po cetnickom mozgu se pohvataju gljivice
pa kad pogledaš srpske mitove i sve ratove koje su vodili jedini zaključak je da su psihopate. S toga ovaj prikazani mozak pripada nekom od srba. A na osnovu tvog komentara na osobu ... dolazim do zaključka da ti jedino možeš biti osobi vozać nekom intelektualcu.
@... Razlika je sto homosek­sualci ili pe­deri kako ih volis nazivati ne predstavljaju opasnost za okolinu. klo i marx su idi­oti svoje vrste, ali i ti si zakucao.
ovo je srpski mozak
...ti sam sebi smjesti...
eeee pa vaki je i u mene
Skenirajte komunjarama lubanje,i oni imaju drugačiju strukturu od običnog insana
mnozina od psihopata je psihopate
ma nemoj?
Tenkre jadni... Eto sukladno tome sto npr. kazete za homoseksualce - pedere da je to normalno i da ih ne treba osudjivati jer pazi sad \"nisu oni krivi TAKO SU SE RODILI\", tako i ove psihopate po vasoj racunici ne treba optuzivati i kriviti za njihova (ne)djela jer sta ces \'nisu oni krivi\' sto su se \"TAKO RODILI\" s manje sive mase i drugom strukturom mozga. Ovo maj je \"logika\" ZAPADA.