Revolucionarno otkriće
0
Pronađeni fosili 75 kitova u pustinji
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naučnici još uvijek nisu dali odgovor na pitanje kako su se kitovi našli u pustinji\" glupa recenica u startu pretpostavlja da je pustinja vjecno bila pustinja :D dok je istina da je to nekad bilo dno mora
a negdje u blizini ce sad pronaci fosline ostatke smrdljivih japanskih kitolovaca
Ne vidim zašto bi ovo bilo čudno. Nekad je tu bio morski plićak i tu se kitovi nabičevali kao što se i danas bičuju. Svako malo vijest u novinama na raznim mjestima u svijetu bilo bičevanje kitova.
koliko ja vidim na slikama more nije bas tako daleko...logicno eto vam i odgovora...kitovi se nekad daaavno nasukali, niko ih nije rascerupo ehhehe...more se u medjuvremenu tokom desetljeca povuklo, oni ostali i to je to...ja konto u sred pustinje ih nasli hehehe
Sto rekli oni pacenici, MA OVO JE PHOTOSHOP GARANT. Bio potop, okretali se polovi i sta sve jos nije bilo. Pa ima sto godina kako su nasli na sjevernom polu fosile tropskih skoljki i opet nesto supljiraju.
ma odakle kitovi u pustinji? nigdje veze! ovo je suplja ljudi!
A možda je bio i Potop,hm,...
..cuj Aga.......? (od kojeg sultana dobi\' titulu ?) Jel\' ti to ozbiljno, ba begane....? Zar ne znas da je \"naucenjak\" pod sesirom otkrio na pocetku svoje \"karijere\" trinaest piramida u Istri. Al\' tamo nema ni aga ni begova, a po svemu sudeci ni buda.letina da ih \"naucenjenak\" prosvjetli..... Usput, saraj-iks jeste bio jedan od glavnih promotora piramidnog lu.dila, pa ti kritika ama bas nikako ne stoji...pisali su i o piramindnim go.vnima i po cesto..
Eh \"Aga\" budi oprezan sa kitom, i poslušaj šta ti kažem: NEMOJ KITU U USTA :)
Mora da su zaspali dok su se sunčali.
sigurno ih poplava izbacila :D
Đe si ba lekto sta ima, nisi garant ni knjige pročito a uvijek imaš nešto da komentarišeš