Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooj safeteee sta rece joooj ;))))
to su srpski nebeski narod jer su oni najstariji svuda a naravno da i nadas znaju oni kak ljude pec na razanj,osjetili su to bosnjaci rije par godina.
cek, a zasto je tako tesko povjerovati da je stvarno bio u pitanju kanibalizam?!? posebno prije 7000godina jao cudaaa...
kazu da je slicno krmetini, nisam probo ni jedno ni drugo pe ne mogu reci dali je istina ili ne, ali mislim da se to danas sa lahkocom moze dokazati!
a naravno da je suludo povjerovati da su jednostavno uhvatili u ceku suparnicko pleme, i nakon teske borbe primitivnim oruzjem koje je kidalo meso i ugrizima u zanosu iste pripremili sasvim normalno pecenje na raznju. ma ne, to je apsolutno nemoguce.
jos kad se zalije urinom...nema nista bolje
ko nije probo ne zna sta valja.
hahah *e*em ti takve naucnike privredni razvitak u prahistoriji nije isti na svim prostorima pa otuda moze doci i da su neki \"narodi\" il ljudi koristili kanibalizam kao prehranu il ... hmm teski uvijeti