Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našli olupinu broda potonulog 1492 a nisu u stanju naći malezijski avion nestao 2014. Bolje roniti za tozla nego tražiti ljude - logično. Kolumbo kad je došao do indijanaca pohapao tozla i trpao na brod - dokaz za to je što su gradili tvrđavu a ne jednostavno se prebacili sa broda na brod???
Allah je stvoritelj nebesa i Zemlje; On spušta s neba kišu i čini da pomoću nje rađaju plodovi kojima se hranite; i daje vam da se koristite lađama koje plove morem voljom Njegovom, i daje vam da se rijekama koristite;
jao baš mu hvala! :)))))
jes al u kurcu
Jesu li našli ijednog serbina kako čući oko broda da ne bi ko, nedaj Bože, šta ukrao.
jel ima prezivjelih ?
Sjajno. Nadam se da cemo uskoro moci vidjeti fotografije i video zapis ostataka.
Misliti i znati su dva razlicita pojma. :)