Istraživačka ekspedicija u Xultunu
0
Pronađen najstariji kalendar Maja
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kalendar lijepih Maja ( . )( . ) u automehaničarskim radnjama
Sjede Maje i pišu kalendar: - 18.12.2012., 19.12.2012., 20.12.2012., 21.12.2012. .... doda mij novu ploču - - Nema više, sve smo potrošili. - Hm... jednog dana će se neko mnogo istripovati zbog toga! buahahahahah 3:)
e jesi ogranicen ko balkon klocu
Pun mi kyrac više vas sa sudnjim danom.
Jebl te hadisi
ako nekoga zanima kuda ovaj svijet ide i gdje zavrsava neka cita HADIS i predznake sudnjega dana.. a neka zaboravi na 2012 i majanske kalendare koji su ljudima sluzili za sijanje zita i duhana a nikako za kojekakve kataklizme