Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namah šahtove prefarbat, da zavaramo čavine
Bogme neznam za vas, al ja je vidim...
Zagledaj se malo bolje, pa ces vidjeti da je ne vidis :)
Koga oni farbaju, pa vidi se crna boja :P
Živio daavno jedan lik u mom gradu. Išao na sve projekcije filmova.. dnevno po nekoliko puta. Kada bi gledao po 2.-3. put film, okrene se i pita nekoga iza: "Znaš šta će sad biti?!" - Šta?! Eeeee, vidjet ćeš! :)
vanzemaljsku crnu boju sam gledao godinama u obliku bivse zene i njene mame, tako da nisam nimalo ushicen zbog ove vijesti!
Shit ako mi zena ovo vidi nayebo sam ...
Boze dragi na sta se pare trose. Mogu misliti koliko je miliona otislo da bi se ova glupost napravila. Ja kontam da nece sluziti nicemu dobrom, eto koliko je bolestan ovaj svijet..
Kako znate da ste je proizveli ako je ne vidite, koji debilizam.
Samo zato sto "oko" nesta ne vidi ne znaci da se nemoze vidjeti sa necim drugim
Ne moze se pise odovojeno. U pravu si, ali gdje ces je primjeniti? Stavices je na novcanice da pratis otmicare i pljackase banaka i gdje jos?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tanak vam je prevod, pravo.
Meni se najvise svidjaju boje koje ljudsko oko ne vidi. A ovaj dio je za ometene u razvoju "Kad bi od takvog materijala bila napravljena "mala crna haljina", izgledalo bi kao da glava i noge osobe koje je nosi "plove" oko rupe u obliku haljine, navode britanski mediji".
Kako znate kako izgleda "vanzemaljska"boja?DOBAR DAN;JEDNOG GOLFA VANZEMALJSKE BOJE MOLIM...
Fakat nevjerovatno, ja je ne vidim,,a gdje je ta boja.. :)
Stvarno je urtednik ove scitech rubrike neki retard sa jedva osnovnom skolom. Cuj vanzemaljska crna koju oko ne vidi, a kao obicnu crnu oko vidi. Crno nije boja, crno je nedostatak boje.
crna i bijela nisu boje to su nijanse :)
bolje vidjet jednu dobru s dvije rupe, nego rupu s dvije ruke
To bi bilo nešto kao...ide rupa a na njoj glava i noge :)))