Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmisljontijum ili Stvarnontijum?
Mene lično zanimaju ove teme i fascinantno mi je da su uspjeli otkriti novi element. Fali još dosta informacija u članku i mislim da se autor istog nije potrudio dovoljno.
Pa ne trude se za ovake teme jer ljudi samo citaju o politici i religiji :(
Zapravo, najmanje čitaju o religiji. O politici čitaju zato da bi se svađali, a najviše, mislim, čitaju o tome kakvu stolicu je imala Kim Kardashian, te kakav ispad je Miley Cyrus napravila u proteklih 24 sata.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sheldon ga otkrio Bazinga :D
...klixonium...
To su oni elementi za koje naziv u PSE-u ide: Uua, Uuf, Uuo, Uuu,......
Žak Houdek se sastoji od ovog novog super teskog elementa, otkrili su ga sasvim slucajno prije 10 godina u jednom lokalnom restoranu, kada su 2 naucnika ugledali Zaka, odmah su znali da je to nesto nevidjeno na ovom svijetu... Hip hip hura za Žaka...
Masa, broj....