Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel iko ikad vidio muhu na pjesackom prelazu, NIJE !
wwhahahahaha :D
Totalni promašaj, još niko nije otkrio jesu li zebre bijele sa crnim prugama, ili crne sa bijelim prugama ! PS- Pruge im služe, kad su u skupini, da zbune napadača ! ;-)
Pametno moje ...❤
Ljubim te :-* Ma, ne mogu ovih novokomponovanih stručnjaka, nikako ! ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zašto onda i muhe nisu evoluirale :D
Jao naucnici najjaci, cuj smetale im muhe pa evoluirale, pa i meni smetaju, pa nisam prugasto crno bijel...
kad bi se sakupili svi glupi clanci koji su izasli poslije rata sto u novinama ,sto on-line sa prostora bivse YU ta knjiga bi bila veca 300 kineskih enciklopedija skupa
evo ista vijest na nekim portalima objavljena u februaru 2012 godine...a ima čak na jednom blogu iz 2006 godine -.-...i danas svi jedni od drugih prekopirali kao KONAČNO OTKRIVENO blablabla wtf..
Ovo ni zebra nebi skontala
vaznije se odbraniti od muha nego od lavova hmmm :D
Pa i ptice imaju krila da zbune silu gravitacije
e bas je njima vaznije da se odbrane od muha nego od lavova. daj ba
muhama je percepcija vida drugačija nego kod sisavaca. pčela recimo vidi infracrveno zračenje. meni je objašnjenje logično.
Sta je onda sa prugastim ribicama,koga one zbunuju. Ili popularna prugasta garderoba,znaci ko obuce ,muhe i komarci na njega nece.
Pa one su crno-bijele jer ih je Bog tako stvorio. Ha ya.
On je odma' stvorio njih 'vake kak'e su :-P
A šta je prijje stvorio koku ili jaje??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"pronalazac" ovog teksta/vijesti zasluzuje povecanje plate. :)) nije lako u moru gluposti naci crno-bijelu budalastinu:)))
ispravka...naučnici su otkrili da navijaju za Partizan :P
crno-bijele pruge na zebrinom tijelu zapravo zbunjuju muhe koje se uvijek nalaze u okruženju ovih životinja. Ranije se mislilo da su evolucijom zebre poprimile crne pruge kako bi zbunjivale lavove koji su ih lovili. EPIC FAIL
glupost....zasto onda i krave nemaju pruge...konji,magarci....takodjer imaju problema sa muhama....to najbolje znaju becki konjusari