Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me interesuje koliko ce komentara posle ovakvog clanka trebati da se pocnete medjusobno ujedati na bazi nacinalizma
...nešto puno rupa u božjim građevinskim poduhvatima...
Zašto se prepirete oko toga da li je to od Boga . Ljudi shvatite On je stvorio sve Mjesec,Planete itd , svemir tako da se o tome ne treba raspravljati !!
Bosna je najveca crna rupa sa supljoglavoletargicnim stanovnistvom.
Pametno zboris.. Bolje je zaobici i reci da sam se rodio u Bosni,jer je cijela Bosna jedna vukojebina i izvor primitivizma u Europi .. Ovdje ovih par komentatora to i potvrdjuje..Halo bolan,jedna Rumunija je za Bosnu danas drugi univerzum..
Čovjek govori gdje se sad nalazi, da Newyork nije baš vuko]ebina. A gdje je rođen i odrastao odake je povukao vlage... vidiš to je mudro zaobišao prebacivanjem teme na trenutno mjesto boravka. I vukove je stid reći odakle je.
eki fol new york, ajde ba prosipaj suplju negdje drugo
pardon jaro , nisam te prepoznao. kupice ti ciko sladoled. aj fino se igraj. imamo mi jednog takvog na svrakinom - \"voza\" trolejbus.
lol ti mora da si onaj sto tvrdi da je peder i sto voli da ga prima u bulju...
@minimax ...aj dok se sjetiš...odo ja na planinu :)
jesi ti onaj imbecil sto tvrdi da je agnosticki-teist? :D
E sta mi je Boga ti :) Zaboravio sam...sjetit cu se kasnije pa cu ti reci ...:D
@senad Naucna otkrica ?! hahahahahaha Ako je jedna izjava NASA kretena naucno otkrice,ond si ti sa tom izjavom upravo postao otkrice da je covjek postao od majmunskog govneta hahaha congratulation ! btw,vukojebina u kojoj zivim se zove New York
@melisa ...blago tebi...bijelo i plavo...kod nas sivo...konjic i požar...
Boli nekog k.u.r.a.c. hoće li neki opančar iz neke vukoj.e.b.i.n.e kao što si ti povjerovati u naučna otkrića!!
Kažu da se u jednoj fino vide jelek, anterija i opanci. Spominju čak i frulu.
Pa ovi ludjaci stvarno imaju maste...hahahaha Cuj,NASA -in teleskop otkrio milion crnih rupa i uzarenih galaksija...hahaha Stvarno cu se potruditi da im povjerujem jer ipak su oni strucnjaci puni dokaza,otkrica i fenomenalnih rezultata.