Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka dođu u Bosnu, mi pravimo nove vrste dinosaura i vode nam državu..
Kakav narod takva vlast...
Ne samo nova vrsta, nego i najstarija od koje su sva bica nastala: Srbosaur :)))))))))
bakirosaurs
Mi pripremamo nasu vrstu dinosaurusa: kokuzosaurus. Tog dinosaurusa ni meteor ne moze satrat. Nema te krize i loseg stanja kojeg nas dinosaurus ne moze izsaburat stoljecima.
cudi me da nisu izanalizirali,koju je hranu najvise volio da jede...
Sibirosaurus... Ovo ime su smisljali dva sata :))))) Ali kaki efo ba, zemlja je ba, stara ba, 6000 hiljada godina ba, tako kazu vjerske knjige ba, jer su one ba, napisane ba, od ljudi ba, koji su znali puno vece nego mi ba...
vise*
Ovo nije istina,ovo je laz i Americka propaganda,dragi Allah ,Muhamed,ni Isus niko od njih ne spominje ova bica,ja u ovo ne vjerujem,a oni koji vjeruju,treba da se boje Allaha,jer ce da gore u paklu jednog dana.
Nek' iskopaju moju punicu, takav dinosaurus jos nije otkriven!
Haman nisu dolazili u Bejha da vide najnoviju vrstu dinosaurusa (politicare) nase
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
Nije to nista, otkrivena je nova vrsta dinosaura