Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...a ja ih oboje ...... hm hm hm...
znaci dinosaurusi su izumrli i od vulkana i on meteora koji je udario u meksicki zaliv
Zato se genijalna ljudska rasa dosjetila.... Bolje da mi uništimo planetu, nego ona nas.
ja sam seljakova mama i volim da ga primam bilo gdje i bilo kad
ja sam gay i volim da ga primam u šupak
dobro koliko vidim samo ce se desiti u americi nista kod nas u BiH. hehehheheheh Ne mjesajte se u Bozija ..
zaboravili su spomenuti najezdu tupavih bosanaca koji su za 20 godina uspjeli upropastiti svoju zemlju i sad su medju zadnjim na svim rang listama. najezda bosanaca bi znacila katastrofu ogromnih proporcija za svjetsku populaciju.
\"Zahvaljujući ispuštanju sumpora, ugljen dioksida i pepela mogu uticati na promjenu klime koja pak utiče na kolaps sistema ishrane\" Svaka cast autoru, recenica je smislena ... fuj....
mislim da vi bas i ne znate sta je SUPERNOVA...odvojeno objasnjavate o supernovoj a posebno o velikoj vatri na zemlji zbog porasta topline i svjetlosti sunca a bas vam je to jedno te isto...samo sunce postaje supernova i ne planeti...i samo je po nas pogudno SUPERNOVA-NAŠE SUNCE...dok ostala mogu pucati svake sekunde i ne mogu uticati na zemlju nemojte samo copy paste...mozda i stranci trebaju popravke posto su i to zuti tiskovi... dobro je ponekad prelistati enciklopedije zasto zato i slicno... PS: ne navedoste zemljin gubitak elektromagnetnog polja...a taj scenarijo je prije moguc od svih navedenih!