Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ima svoje mjesto u odgoju,a u ovom tkstu postoje cinjenice koje pobijaju ovaj tekst,pa po ovome tekst djeca koju su odgajale samohrane majke nebi bila ni savjetovana,a ni skolovana akademski,jer po njemu su to ocevi ti koji savjetuju djecu i stimulisu na aklademsko obrazovanje.Svi znamo da jako puno djece samohranih majki je jako dobro skolovano i da su kroz svoje djetinstvo isto tako bili savjetovani pozitivno usmjeravana.Odgoj djeteta pocinje odgojem odraslih ljudi koji se nalaze u djetetovom okruzenju,pa ako roditelji nisu odgojeni ili vaspitaci po ustanovama za napustenu djecu nemaju odgoj i stucnost u odgajanju djeteta to djete ce se osjecati nesigurno kroz zivot.Tako da svako ima svoju ulogu,ako je svjestan nje u zivotu djeteta.
Ne znam da li imaju kljucnu ulogu u odgoju djece,ali u NJIHOVOM PRAVLJENJU IMAJU SIGURNO:):):):):).
Da, sve je to tacno al samo ako se roditelji dobro slazu i ne svadjuju. Al ako se roditelji svadjaju, tuku i ne vole - onda bi se to negativno odrazilo na djete - tako onda je bolje svako sebi. Poz
FEMY dijete mozda nije gay...a neko tamo macho dijete je mozda GAY ILI BISEX...nikad to ne mozete znati,a ima malo uticaja sigurno!
@realista: idiote, cak i da je to istina...cija je greska? mozda oca koji nikad nije tu...
Nisam feministica i mrzim ta sr***, ali stvarno ima mnogo neodgovornih očeva koji, jednostavno, neće da preuzmu odgovornost za dijete.
Ja sam odbio ponudjeni posao, da bi ostao sa svojom cerkicom kuci prvih godinu ili duze. Nisam u zivotu bio vise zauzet, i stekao sam mnogo bolju sliku o tome sta znaci odgajati dijete i sta znaci biti odgovoran roditelj.
Zapravo su vecina muskaraca koji su odrastali bez oca feminizirani... osim u Srebrenici, hihihi
http://www.youtube.com/watch?v=dOvq40Ug1ec&feature=PlayList&p=5E105549A359C628&index=32&playnext=3&playnext_from=PL
Tekst je odlican, i oslobodite nas primitivnih komentara. Ovaj tekst bi sud trebao da procita i da mjenja nepostene zakone prema ocevima.
\"Očevi imaju ključnu ulogu u razvoju djeteta\" Daklle drage samohrane majke ili se roknite ili obavezno u lov na novog zagondziju :D:D DOLE ZOOM I TRULA ADMINISTRACIJA NA FORUMU!!!
Zene proizvode feminiziranu dijecu i homosexualce od normalne dijece... muskarac je puno bolji odgajatelj!
Samo je problem što se roditelji općenito više ne bave odgojem djece. A to je katastrofa.
Sad kad glupe FEMINISTICE počnu pljuvati.
Jako lijep i zanimljiv tekst.Imam 6 mjesecnu bebu koja i te kako zna kada otac nije tu,a kad ga ima za sebe jako je veseo i sve sto on radi to je zabavno i smijesno ..jednostavno zna sta je oceva ljubav i ako je tako mali.Steta sto nema vise komentara na ovakve tekstove.