Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednog dana to ce biti sve kao u zvjezdanim stazama. lijecenje ce trajati maximalno 15 sec
SF bestseleri i crackpot web stranice nsu baš neka vjerodostojna obrazovna literatura.
tacn za PDV
U iducim desetljecima ocekuje se da zemlja ponovo zamijeni svoje magnetne polove sto ce dovesti do drasticne destabilizacije i slabljenja istog, a to pak za posljedicu ima povecan udar suncane radijacije na ziva bica zemlje...sto bez sumnje pored brojnih problema dovodi i do veceg broja oboljenja od raka... Dakle, ne lupetajte bezveze istrazivaci nasi...
bas vic dana, o ovome citamo vec desetljecima, nadjen lijek za rak (3puta sedmicno) potencijalni lijek za rak (4puta sedmicno) KONACNO IMAMO LIJEK ZA RAK(190829202837 puta sedmicno) Pa gdje je onda vise koje p.i.c.k.e. mat.erine taj lijek, je li iko cuo bar kako se zove?
...vic dana ?