Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je moj novcanik oko 15-tog u mjesecu, najtamnije mjesto u univerzumu
E nek smo mi iz šupka svemira uslikali najtaminju tacku u univerzumu. Svaka nam cast. Ne znamo jos ni kako je glupa piramida tacno napravljena ali zato znamo koliko je miliona i milijardi godina stara koja kost, fosilno govno ili kosmos. Ebo vas Cern, gasite ga komotno, perite pare na necem drugom.
pasa, kada se nekome iz Maoce bude sudilo za ratne zlocine, silovanje, klanje, paljene ljudi i imovine ja cu te prvi podrzati. A do tada prvo digni glas protvi onih koji su unistili ovu zemlju
a sto se neupita sta je sa genocidnom tvorevinom Sumskom??
koji ste vi ba svi levati
Eki očaravajuće, meni ovo strašno :O
Ovako izgleda kad fufaš crncu hašimagu pa ti se navuče kožica preko glave.
Ovako je izgledao i naš dio svemira prije dolaska srba.
Naučite se postaviti fotografiju da korisnici vide o čemu pišete, a ne samo mini thumbnail upitnog izvora.
Nije. Bio je u pravu bar u jednom, kada je rekao da ce jedan narod nestati. Uz svesrdnu pomoc Bosnjaka i par prodanih dusa, hrvatski narod uistinu polako nestaje. Cak je i Papa izjavio da je zabrinut zbog trenda smanjenja populacije BH Hrvata i pozvao Hrvate iz Hrvatske da se udruze i pomognu svojim sunarodnjacima. Eto vidis, jedno je pogodio. Jos da je rekao kako ce se sve to zajedno zavrsiti... i ko krije zlatne kasike...eeeeeee! S kojeg se heliodroma na zgradi pobjeci prvi sin, a s kojeg babo Ahvaza...to nije morao ni govoriti. Vrijeme ce vec pokazati samo.
ovo mi poznat snimak... da nije rince kazmo?
Najtamnije mjesto u univerzumu? Neko je fotkao Karadzicev mozak?
Šta je sa Republikom Gornja Maoča
Nema veze sa crnom rupom: http://kencroswell.com/theblackcloud.html Slika je iz 2001
ne znaju sta je ni kako je nastalo,ni kada,ali znaju da je blizu i da ce puknuti. svaka cast
A ja kontao da su snimili Gluhu Bukovicu....nista onda. Cekaj dok otkriju tu mracnu tacku svemira. P.S. Ako nije jos tamnija tacka na koju stizu pe..do.fi..li..
Mozda je ovo samo usadjena misao koja se granici sa razumom