Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam znao da u kuranu ima slika nastanka zvijezde. jel\' to neka blisko-istocna verzija? posto ja vec nemam tu verziju, bil\' molim te mogao da mi posaljes kopiju stranica na kojima su detalji o kvantnoj fizici? vidis, radim na projektu izrade kvantnog racunara, ali imamo velikih problema oko izbora pravog materijala koji bi pruzio odgovarajucu molekularnu strukturu i stabilnost. sto da mi to sad godinama istrazujemo kad u kuranu sve pise. isto ako moze koja ideja oko procesa hladne fuzije, da konacno izbacimo ruzne toyota priuse iz upotrebe hvala
e vala, meni je i fotografija bez veze, isto kao i ova suplja prica. crkose otkrivajuci. hahaha
potpisujem sto si napisao. Ipak prelijepa fotografija...
Kakva fascinantna slika. Ovdje se stvarno vidi sve!!! Serem vam se na teleskop...
Pa moji naucnici, ovo sto ste sada skontali o nacinu nastanka galaksije, planeta, ... receno je u Kur\'anu prije oko 1400 godina. \"Ovaj uređaj uspio je da snimi do sada nevidljivu svemirsku prašinu, od koje nastaju galaksije, zvijezde, planete i sav život.\"
Na osnovu ove prilozene slike gore,sve sam vidio,pravo dobra fotografija! :(