Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...neka pozovu profesora Sema Osmanagicha da im objasni o cemu se radi...
...spojilo ih na toplane.
Gradili je Predatori :P
Ima ti termalni anomalija i u Visokom, posebno kad klima rikne...
Rastavite ih i opet sastavite.
Tek sad? Pa Semir je to okrio na Visockim piramidama prije nego sto ih je krenuo iskopovat. Egipcani prepisuju...
hjoj.....sad kad indiana semke naruci hejbet skenera
Ma to se neko posro
Četam danas kroz Rajvo sa, kad ono na Eknomskom fakulteu ogroman oglas: MI SMO MEĐU 5% NAJBOLJIH FAKULTETA NA SVIJETU. Dan ranije Klix objavljuje da taj fakuletet hoće da isele jer NIJE U STANJU DA PLATI STNARINU. Retoričko pitanje glasi: Kako li tek onih ostalih 95% ekonsomskih fakulteta uspije skupit za stanarine. IL SVE ZAVISI OD MAGIJE FAKULTETSKOG ODSJEKA ZA MARKETING !
http://www.shanghairanking.com/ARWU2015.html Sarajevski univerzitet ne poseduje nijedan fakultet koji ulazi u top 500 na svetskoj rang listi.
Ako je među 1000 pomnožimo to sa 17 dobivamo 17 000. Ona brojka od 5% da je sarajevski fakuletet među njima znači da je među 17 000 svjetskih univerziteta. ETO ŠTA VAM ZNAČI LAGANO POGIRAVANJE SA NAČINOM PRIKAZIVANJA. ARAPI NAVALITE, poslije na ćevape, besplatne žene i piramide u VIsokom. A roditelji nek vam plaćaju ŠTO STUDIRATE MEĐU 5% NAJBOLJIH NA SVIJETU.
Stvarno je zapanjujuca cinjenica da je egipatska civilizacija pre vise od 4 milenijuma bila toliko naucno i tehnoloski naprednija, i kulturoloski bogatija od danasnjeg Egipta.
Stvarno je zapanjujuća činjenica da je Norveška prije više od 4 milenijuma bila tolika vukojebina a danas je jedna od najbogatijih i najrazvijenijih zemalja Evrope.
Glupana. Kamen reaguje na klimu i njima to otkriće.
Misteriozne vruče tačke čim budu dostignute moraju biti iskorištene radi ljekovitih svojstava. A todle uplate Fondaciji se mogu korsititi za inhalaciju i blagotvorno djestvo vrućih tačaka na visokoj peći u ZEnici !
CITAT: koristeći najnovije metode otkrili misteriozne vruće tačke na piramidi Pozivam sve članice iatraživačkog tima da otkriju iznimno vruću tačku i na vrhu moje piramide. Oko misteriozne šupjine, za koju ni sam ne znam dokle vodi u dubinu. Prilikom istraživanja peopručujem damama upotrebu kaciga i zaštitnih naočala radi povremenih žestokih nekontrolisanih eksplozija iz šupljine na vrhu !
Ko je imalo gledao ili istrazivao to gledali bi paralelu izmedzu piramida u gizi starog grada u kini istocnog ostrva makcu pikcu itd itd piramide su proizvodile struju tj sta danas govore da se energija nemoze unistiti niti stvoriti samo moze prelaziti iz jednog u drugi oblik
Avionom se ide u Egipat da se vide piramide?