Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orangutanu, vijest je iz 2004. godine. :o
pa nije najmanji postoji i manji
svaka vam cast dobra vam je stranica!
mehleme ja sam TV u boji imo dok si ti jos u selu gledo karadjoza u domu kulture . Nego, ne kupuje se ovaj mobitel umjesto kamere, vec da ne vukljas kameru sa sobom. To hocu rec. Ja sam tehnike uvjek zeljan i o tom se informisem. A TV pa mozes gledat po sata najvise, ode baterija. To je samo fazon. Al DOBAR FAZON. Tako ti je to, lane moje.
Samsung sta si ti gledo prije 15 god. Ja mislim da ni imao ni televizije u boji. Sad se ti ko furas na najnovije stvari. "Lane" mater jebo svoju seljacku.
kad budem mogo gledat FTV, HAYAT i na OBN-u Folk Talents onda cu je kupit, zelim da gledam domace kanale, a ne CNN
Napusi se kurcine goljo. Pa nije poenta da ne meres za te pare kupit foto aparat digitalno, al ne nosis ga nonstop sa sobom shupcino. Poenta je da imas pri ruci da uslikas leteci tanjir il da ga podvuces kakvoj kurvi pod suknju, da se zajebajes lane moje, kontas? Jebla te cigla, nije za tebe mobitel. Men je ovo super.
ova cupi ista emina
Ma alcatel,motorola i sonyEricsson zakon jebo nokiu skupa a nista nevalja nisu dodali 2 opcfije otkad postoji
ma ja bi ovoj trebi gurno mobitel u šupak pa nek onda gleda CNN
haj z ne seri jel ti djecacki san bio da imas mobitel,ima covjek pravo za iste pare mozes dobiti super stvari i pravo dobre foto aparate. ova stvarcica jeste sminka ali kurcu sluzi. promijenio sam sve moguce nokia mobitele i iskreno da ti kazem da su oni iz starije generacije mrak.kao ona famozna cigla nokia!!!
evo ja ga imam u ruci ako neko hoce da mu ga malo na uho prislonim nek se javi jes mali al je tehnicar....
dobije li se ova picka uz fontele
cuj tog ... a sta si ti to u zivotu napravio majke ti. Seljaku ljudi se trude a da ga imas jarane drugu bi ti pricu imao
Dole papci! dooooooleeeeeee