Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sta li evropski naucnici primaju plate? Ne bi se trebali petljati gdje um nije mjesto. Ostaviti svemirska istrazivanja amerikancima. Rusima i jugoslovenima, koji su davno imali istraIvacki program.
da li da spavam ili da sacekam da je nadzu
ako se do sada nije javila vjerovatno i neće
ha nevalja..haaaaaj ponovo.
Evo malo o životu Arapa u 7. vijeku... veoma pošten i civilizovan narod:
'Allahov Poslaniče, mi smo do sada živjeli u pustinji, nismo navikli na gradsku sredinu pa smo se, evo, razboljeli:' Allahov ih Poslanik, s.a.v.s., posla da čuvaju deve u pustinji, da piju njihovo mlijeko i mokraću, jer je to bio lijek za njihovu bolest, ali kada su ozdravili....
...ubili su pastira koga je Allahov Poslanik, s.a.v.s., poslao s njima i uzeli su deve. Allahov Poslanik, s.a.v.s., poslao je potjeru za njima i kada su uhvaćeni, naredio je da im se odsijeku ruke i noge i da im se iskopaju oči te su tako ostavljeni u pustinji da umru"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E ne mere mi ni jedan dan proc brez sikiracije...
@macak mali primarsila se :D