Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno otkriće koje je toliko značajno da niste ni svjesni toga. Stvarno ste idioti sa tim vjerama i krmadima sve vas treba u mozak pokarati da sebi dođete. Svi ste napravljeni od 75% tamne materije, pa i krmad i janjad.
aman besposličara, istrazuju mrak...;-)))))))))))))))))) pa kod nas je 49% zemlje mrak
@kaurin VIDIM DA SU TI BOŠNJACI NA PAMETI...AKO AKO MOŽDA ĆE TI I ZAKUCATI NA VRATA...U NEKA DOBA...DA KAŽEŠ DUŽNOSTI POŽARNOG....ahahahahaahahhhhhh mamicu ti praseću.
blago naucnicima primaju platu za nista samo te slazu da su otkrili nesto sto se ne vidi i ti vjeruj kad si tutuk
I konzumentima dodijeliti salvete
10 dkg vrhnja.glavica luka,20 dkg oljustenog graha.papricica,lorbeov list i zlicicasoli, Staviti da se pirja,preliti vrhnjem i posluziti sa glavicom luka na okruglom stolu.
1 000 000 000 x Allahu Ekber !!!
a tvoj genetski sastav je 100% ekskrement krmeta
mora da su nasli bosnu na karti
JA MISLIM DA SU BOSNJACI STRAIJI I OD TIH CESTICA po najnovijoj halal tehnologiji otkriveno je da genetski sastav bosnjaka je amebe 50 % 49 % slanina i 1% tamna materija
djaba ti sve,,kad neznamo sta nam je sa dzekom jel preso ili nije,, evo cak smo imali i smrtni slucaj u vacuveru ajte javite sta je sa dzekom ,,,