Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze NASA o ovome: http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/ice/ice_moon.html
Ovo otkriće znači da ljudsko naseljavanje Mjeseca možda i nije tako daleko.Jadni Ameri nisu odavno otisli na mjesec.Da se mjesec naseli.Strasni su.Cime bi stanovnistvo islo do mjeseca trajektom po mlijecnom putu ha ha ha.
pa na kojoj to temperaturi treba zagrijavata? mjesec kada je izlozen suncu sa njega bi sve zivo sto treba da ispari isparilo, a ono nema nista...prema tome na njemu bi davno bilo pare ili te neke vode ...
Da, da.. Sejtan je digao armiju naucnika i djavola da proturijece svetom Kur\'anu koji je jedina istina. Ukljucujci da sperma nastaje kod kicme i da je Noa prije par godina po par zivotinja pokupio na brod i da svi poticemo od Adama, i da su sva bica stvorena.. etc etc.. Svasta i ovih naucnika!
e fakat imaju li makar osnovnu školu novinari na sa-x?!? hidrogen i oksigen?!?
To istina nije jer nista ne pise u svetom kuranu. To je samo sheitanska propaganda