Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TZ jasta vec je pokazala nezavidljiv potencijal....ona dok dodje na moj intelektualni nivo bice stara baba, a mozda ni tad nece, jer ipak sam ja za nju GIGANT
Ja sam nevin,19 god. i to mi ni najmanje ne smeta.Ono na faksu što mogu da vidim 90 % ženskog nije nevino,garant.Danas naći djevicu je kao iglu u plastu sijena,kod nas.A i kad nađeš,tu ionako nemaš nikakve šanse.
upitnice, sa svojim komentarima si uspjela da prisilis i mene da te prokomentarisem, cime sam takorec i ja izgubio svoju nevinost, jer inace se suzdrzavam komentarisanja na internetu...za tatu i mamu se izvinjavam, recimo zato mi u sustini i nije navika da diskutujem sa nepoznatim ljudima jer nikad neznas gdje ces koga ono bas povrijedit, sto je u sustini ovdje izgleda slucaj. jos jednom sorry i ipak mislim da cu nadalje nastavit samo da citam... ali fakat je da ostajem pri svome stavu, mozda bi trebala da shvatis da i ti sa ovakvim pricama isto povrijedis hiljade finijih cura od tebe, koje su mozda nekad u dugoj i ozbiljnoj vezi izgubile nevinost, a da ih partner nije sa ciljem ostavio, nego se mozda samo ljubav ugasila...desi se to i u najboljim vezama.. sto se tice tvojih ambicija za ucenjem, zelim ti dobrog i strpljivog ucitelja! no sta ce se desit, ako nikad ne upoznas onog pravog? kako ces uopste skontat jel bas on pravi? znaci onda neces nikad napravit to iskustvo?
U brak samo nevina. Svi mi rekli i prenijeli razlicita iskustva
bugi jarane da samo znas sa kim se raspravljas. Treba bi te mogla izgraditi rijecima.
@? Ti si carica. I mislim da smo se vec dopisivali na nekom od foruma. Ako sam upravu i ako si ti ona sa kojom sam se ranije dopisivao imas veliki pozdrav iz \"Kluba\". Javi se na MSN.
Bugi ja tebi celo vreme pricam jedno, a ti okreces na nesto drugo. Vise ces ceniti devicu nego onu koju je svako prosao. Covece neces je nikad nikad nikad moci voleti onako kako bi voleo nevinu. Druga sad moram ici pa se mozda nekad opet dopisujemo. Ako nista o nekoj laksoj i nama dvoma istomisljenickoj temi. Cao
znam da nema smisla s tobom rapsrvaljat, al de ti meni reci kako ti mozes pricati o necemu sto jos nikad nisi probala? i kako mozes znati kakvo ce tvoje misljenje biti o tome nakon sto to probas? da stvar bude jos komplikovanija, radi se o predstavi koja moze biti tako razlicita ovisno o umijecu glavnih aktera :)
Drustvo lep pozdrav svima iz BG. PS: Bugi oprosti ako sam te nesto uvredila. Ostajemo drugari! Cao
Ja kad zandjem nevinu zenim se
Ostavio sam curu kojoj sam uzeo nevinost. Bilo je to prije 7 godina. I danas me zove i zeli da se vidimo, a udata je i ma cerku. Ne bih da palim vatru medju komentarima, ali prvi je uvijek prvi i nikad se ne zaboravlja.
Pozdrav za @
Bugi ja uopste nisam rekla da znam da ti se ja dopadam. Izgleda da si se ti malo upalio pa umisljas. A i to da te poznajem, mogu samo reci da mi je drago sto te ne poznajem i volela bih da nikad nikoga slicnog ne upoznam. Uzivaj i nemoj da se sikiras. Ja sam samo jedna od onih koje neces moci da prevedes zedne peko vode! Znas koliko je onih koje su na tvom nivou. Ne brini.
\"?\" ma ti si sigurna u mnogo toga, sve je nako kako ti sebi zamislis u svojoj glavi,cak znas ko sam i kakav sam i kazes da mi se dopadas...ma ne znam sta da kazem vise, glupa si ko tocak
Svaka cast djevojko, potpuno si upravu svi bi oni da po*ebu sve cure da mogu. al bi opet da zene neku koju niko nije dotakao... ovaj bugi samo lupeta suplju i gluposti i nece da prizna da i on tako razmislja. Kroz pricu sa mnogim muskim prijateljima-poznanicima cesto se dotaknemo i te teme, i proizilazi ovo sto ti kazes... i neka se okane price i suplje. znam da vise cijene i postuju djevice nego one ostale koje mnogi predju, i nijedan ih ne bi ozenio, pa da mu neko kasnije pjevao onu pjesmu \"ti hodas sa njom ..... o samo kad bi znao ja sam je prvi imao\" heheh to nijedan sebi nece da dopusti.... Licno i ja cekam brak, a momak postuje moju odluku...