Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kako stvoriti vanzemaljca na zemlji ako taj vanzemaljac ne potice iz svemira...zar onda ne bi trebalo da jje "zemaljac"...jer nije dosao iz vasione?!? ...hajd vi izlijecite rak i ostale bolesti pa se onda hvalite nekim "dostignucima" koja su upitna i koja su sve na neki dugi "neprovjereni" rok!
...barbari u finim bijelim ispeglanim kosuljama :-D
de nek smisle kako stvoriti vise novih radnih mjesta, *** im vanzemaljci mame
Neka uzmu dnk od tihica, kud ces veceg vanzemaljca
Nadam se da ce uskoro moci stvoriti nove celije ljudskog mozga, funkcionalne i neopterecene etno-klero-fasizmom, samo ce potrajati dok budu dostupne sirokim narodnim masama... BTW: izum decenije u BiH -vakcina protiv nepotizma i slijepe poslusnosti... jos je na cekanju...
De nama napravite novu sestorku
Ovi "naučnici" sve nešto manipulišu gradivnim elementima prirode i života, pa onda kasnije bude "Ja nama jadnima, sad ćemo da izmislimo novi način kako da popravimo štetu a onda ćemo i to da saniramo, a nakon toga neka nam je Bog na pomoći." Eto današnje nauke i naučnika.
hahahhahahaa koji majmuni bas me nasmijese i to ono pravo...cuj stvorit vanzemaljca neznam koji su *** toliko napaceni za tim vanzemaljcima pa poceli jos nesto izmisljat retard do retarda sve ove naucnike i ostale glupane koji neznaju sta bi sa zivotom pa nesto izmisljaju trebalo pobit....zivot bi bio ljepsi.p.s kao i bez klixa manje gluposti bi znali:D
Kako nevjerovatno glup naslov.
Kod nas ima koliko hoces nemorate ih pravti
Jooj naslova glupsoni!!!
Ali ne mozete tj necete stvoriti lijek za rak i aids....sve ostalo moze.
aj ne serite
E naslov je glup do pizde materine...
A to oni imaju par vanzemaljaca pa mogu da upoređuju uzorke ?
Samo se vi igrajte Boga
Je.bo te bog, slatko :)
i šta je pisac htjeo time da kaže
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hoce da naprave vanzemaljca, a ne znaju da li i postoje vanzemaljci :D
ni vece budale od tebe
e jest se i naso ko ce mi reci