Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi glasali na referendumu prije 7000 godina, al tek sad vidjelu Hublom!
Mozda su vidjeli Srbe kako glasaju na referendumu,pa ne mogu da vjeruju prije ponedeljka!!
ko zna, možda u bliskoj budućnosti postanemo Europljani....
juhuuuu bez ove info nismo mogli funkcionisati
Možda su otkrili piramidu koju su ramo i ramzes napravili u sklopu čevabđinice
Ovi se previše zajebavaju sa ovim otkrićima,mogli bi nam jednog dana stvarno navući kakvu nevolju na leđa,neka se prođu ćorava posla i ovako imamo previše nevolja.
...a u nedelju "mile referendum" :))
u nedelju...........pecanje.....kazu bice fino vrijeme, suncano
Hubble otkrio vanzemaljce na Zemlji.
@alem ...pitas se, ti i jos neki korisnici, kako nekima uspijeva da pisu 'kilometarske' komentare. Evo odgovora: Ako koristis kompjuter (IE, ili sta vec) da posjetis Klix.ba, ogranicen si na maksimalnih 500 znakova za komentar. A ako koristis smartphone 📱, instaliraj /download Klix-ov app - na taj nacin komentar moze biti znatno duzeg sadrzaja.
@dmachiavelli Ima veze kako nema...ja to pitao na drugom komentaru, pa on pregledao moje komentare i odgovorio mi na ovom komentaru...logicno:)