Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ništ j anjima ne vjerujem...uz\'o sam 4 tegle nutelle ša šta bog da :)
A KAD STE ZADNJI PUT GLEDALI U NEBO
a jes\' pametan ovaj nasa je.bo sebe!
U pravu su,Zemlja je vec pola svog zivota prozivjela-4,5 milijarde godina.To znaci da ima jos toliko dok se zivot na Zemlji ne ugasi :)
Zlatko ce narediti svojim komunjarama da se uzme reket planeti Nibiru, a Hadzic ce preuzeti pare
glupo je ovo i komentarisat ali eto da se i ja malo glupiram ako bude smak svijeta nece niko znati da NASA nezna jer svi ce biti mrtvi ovako ako nebude za sve ce izgledati da je NASA bila upravu i da zna nesto a opet sa ovolikom tehnologijom i inzinjerima, doktorima nauka, magistrima i svim ostalim naucnicima nismo sposobni da otkrijemo sto maje nisu napisale da je to njihov kalendar i da sve pocinje kao drugi dan nista se ne mjenja samo je to nova godina za njih mislim da je glupost uopste pricat o smaku svijeta pa sa tim nas zamaraju i ovi nasi naucnici i mediji najvise nam pricaju o necemu sto ni oni neznaju a pogotovo mi kao primjer prije milion godina i sl.
Ako i ne bude..mogu samo reci STETA! Trebalo bi nesto konacno dekontaminirati ovaj planet od pokvarene, prljave i zle rase LJUDI!
ovaj commi prije komentira nego sto se clanak stavi..
ne vjerujem ja nikom, fak dis, odo\' ja u njemacku, za svaki slucaj.
@commi: Kako ćeš vjerovat da je Univerzum nastao sam od sebe? Logika? :)
Koji je IDIOT mogao najaviti propast svijeta a da se nije konsultovao sa mnom. Takve, ne provjerene vijesti nisu dobre za želudac a i tajkuni grabe u takvim situacijama.
Moguće je \"kamuflirati\" nebo tako da običan smrtnik sopstvenim očima ne vidi približavanje ili prisustvo određenih tijela. To se već radi ljudskim letjelicama - avionima a krajnji produkt se naziva chemtrails.
kako prevariti kladionicu sve na jednom mjestu a potreban minimalni pocetni kapital http://www.onlinebonusi.com/ref/partners.php?ref=1 ps na ovom sajtu ima i dobro takmicenje moze se zaraditi lova skupljajuci posjetu
to bi bilo steta, taman nas u BiH krenulo..
@Zemo bila je, prije jedno 9-10 mjeseci.. :D A fakat, ja ne znam kako cu prezivit 21.12... i sad sam jedva 1. docek\'o...
propade šanse Lijanovićima i ovim iz SDA da ne odu u zatvor :))
Ako Izrael ne posustane sa zlocinom nad Palestincima sve su opcije otvorene.Osobno mi ne smeta cak sam vise i za jer zasto bi neko imao vise prava na zivot dok znam da se negdje neko masakrira i ujedno mu se uzima pravo na osnove zivota.Daleko od bilo cega drugog,normalnog obrazovanja,rada i sl.Previse je danas egoizma,neimastine,negativnosti u cjelini a i klimatske promjene zasigurno vodi kataklizmi samo je datum jos sporan.Svakodnevni prosvjedi diljem kugle,od dobra niko ne izlazi na ulicu zasigurno.Samo je datum sporan, ne mora biti decembar ili ova godina.