Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota šta radi SAD prvo izmisli virus i izmisli lijek za isti da bi sebi priskrbili pare to prvo urade na ljudima, a sad i na životinjama kako ih nije sramota, imaju li takvi ljudi uopće savjest??!??
pas na slici rase mops
PORUKA ZA AMERIKANCE J E B O VAM PAS MATER.
Znam ja koja je PASmina na slici... Ukrštanjem Shi-tzu i Bulldoga dobila se nova pasmina i zove se Bull-shit. I otporna je na sve gripe koje u imenu nemaju samoglasnike. Jedino još nije dokazano za gripe R2D2 i C3PO, jer su vanzemaljskog porijekla.
joj sta cemo ako se sta desi sodž-u??????? koga cemo onda za*ebavati????? XD
da li neko zna kako se zove vrsta psa na slici
Kome ba da se mi prilagodjavamo?! Neka se virusi malo nama prilagodjavaju! Dosta je bilo naseg prilagodjavanja...
MA nas sodž(seoska obicna dzukela) prezivljava sve tako da nemamo brige :)
Nemojte da se druzite sa vlasima jerbo prenijece vam bolescugu, posebno shvajn gripu!
Cerić je u panici za svog pekinezera
dobar dobar:)))))
OPET SLIKA TIHICA I DODIKA ! PA DOKLE VISE SA-X.COM????
haha dobar je drug za Cerica, ma narode dragi Maje ce ovaj put pogoditi i nama nema zivota poslije 2012. vidite da se sve polahko raspada, nego treba ove tri godine iskorisiti pa sta Bog da. sutra ce biti neka morska gripa pa neka tamo i ode mujo u djavola.. pa ja,
@A ceriće je zadovoljan sve dok se ne pojavi kurban gripa I1Z0
ovo se sve namjesta koji god putnik dodje iz j.amerika obolio je od gripe samo da se prosiri da mogu prodavati \"inovativni\" lijek protiv novog virusa kojeg su namjerno i stvorili