Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej naucnik, ne raste ti brada a ne pustas je zbog higijene... Ne zvuci li ti to malo kontradiktorno
Semke Pustaj bradu majke ti !! Kakav bi bradati zavodnicki naucnik POD SESIROM bio ti. Nijedna \"PIRAMIDA\" ti ne bi mogla odoljeti. A bogami niti NEW AGE babe.... a sta velis ?
Jedno od novih besmislenih istrazivanja... Kod mene brada jedva da raste i dosta je neravnomjerna... ono za \"brate ja mogu uputiti dovu da je prestanes brijati\" je sasvim debilno posto je covjek pozelio da IMA bradu a ne da je PUSTI, tako da je ovaj \"musliman\" Bradonja ispravno demonstrirao svoj kipeci ponos i zavist (pokvarenu zelju da drugi nema ono sto on ima). Bradonja, lice nije tjeme, tako da se brijanje smatra odstranjivanjem potencijalnog peksinluka oko usta, ili u suprotnom kad peres kosu usput samponiraj i bradu. Cistoca je glavni razlog zasto ja ne pustam bradu, a eto uslovno receno \"srecom, nemam je toliko\". Sve je pojednostavljeno u svrhu dnevno politicko konzumentske struje koja nosu gradjane Zapada u PM na kvadrat, a gradjani Istoka kao i vazda velikodusno prihvataju debilno pojednostavljivanje \"pustanja brade\" zaboravljajuci da postoje RAZLICITI tipovi osoba, koza i uslova za bradu. Uprkos svemu, sunnetima, Poslaniku, zenama i raznim guzicama od misljenja - smatram vecinu bradonja koje sam dosad vidio svojevrsnim pickicama. Ne znam zasto im je Bog dao bradu kad se ponasaju muzevno ko sise. Ako je mjerilo muzevnosti brada - zabij zenama i naucnicima. Clanaka jkao da je izasao iz laboratorija gdje su napaljene zene u bijelim mantilima. Prdeska od istrazivanja.
Ja sam se godinama brij\'o, ali svaki put kad sam se obrij\'o brada opet poraste. Cemu onda guljenje dzaba... Sada sam bradati musliman; dodje mi neki dan jedan prijatelj i kaze: \"Brate, fina ti je brada masha\'Allah, uradi dovu za mene da i meni Bog da da pustim bradu.\" Ja rekoh \"brate, ja ti mogu samo uraditi dovu da je ti prestanes brijati, a Bog je vec dao da ti raste.\" On me nako pogleda i promijeni temu...
Po komentarima mogu samo da konstatujem da ste svi vi bolesnog uma .Nijedan komentar nemoze da prodze bez provokacija i pricanja o vjeri ,gluposti sto samo daje sliku o primitivizmu koji se zove BALKANIZAM !Hvala bogu pa sam ga odavno i na vrjeme napustijo .
Brada je za muskare Titanijum brada je preporucena Islamki gledajuci Sto se tice drustveno najzrelijih ljudi,ako pogledas sta se radi po svjetu uglavnom pederi vode glavnu rjec najbolje citane vjesti su te koje imaju naslov silovanje droga kriminal ubijanja kradza kod vas je najzrelija osobaba ratni kriminalac danas citam clanak kako hrvati pluju bosnjacima u hranu po dalmaciji i time se hvale Pa prijatelju titanik vjerum mi ovi nisu drustvenu zreli ako mislis dasu bolji od osobakoje ti zoves vehabije Oni nerade nistaod ovoga sto sam spomeno,Da ih dragi Allah dz s nagradi dzedzenetom AMIN
nemoj cetnike zaboraviti
svjeze obrijani muskarci su najmanje muzevni i drustveno nezreli.hajd bogati jos koju glupost dodaj.sad ispade vehabije najmuzevnije i drustveno najzreliji.
brada valja, kako god da okrenesh.