Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za koliko dana se stigne golfom 2?
Proximaši mi smo vaši ....
Ja sam na internetu gledao Šaligajevićev klip koji objašnjava da na toj planeti vlada svjetski megacar Dajgle Baja-Vedogo Sanskobno i njegova vojska birokratsko-seljačkog pokreta "Divi mu kaputa". U kreditima je do guše. Zavalio cijelu "državu" Proxima i sad hoda po Mliječnom Putu psuje i mariše se s'kim stigne. Saligajevich i Zanskila, stručnjaci za terorizam i ufo su sve to fino objasnili na na yutube-u. Haarpovi su krivi za sve. :)
opcina Centar je vaznija od 10 drugih galaksija
srpska planeta hahahahaha
da je kako zivota na ovoj nasoj planeti. svaki dan procitam neko sranj e u svijetu se desilo. a mi u bosni imamo peh da imamo komsije koljace i kriminalce. vole ljudi da kolju da otimaju, samo nek nije posteno.
Veoma zanimljivo. Ovo ce bolje istraziti JamesWebb teleskop kad se lansira. Bilo bi bas nevjerovatno da na tako bliskoj udaljenosti nadjemo planetu koja bi mogla biti pokrivena okeanima i imati neke oblike zivota. Sta li tek onda moze biti u udaljenim solarnim sistemima, ako saznamo da postoji neki oblik zivota, tako blizu nasoj zvijezdi i nasem solarnom sistemu 😲
@iPhone6 pijemo kafu na proxima b
Kad vec provlacis kartice, daj kakav koktel, vidis da imaju i plaze 😛 @provucikarticu
Ispalio se Chova tamo, da vidi kako je stanje sa glasackim kutijama!
To je dobra vijest za Zemljane, a loša za Proksimaše. Proksimaši, ako me čujete - krenite u zbjegovima što dalje možete. Dođemo li mi do vas, *ebali ste leđa u ježa :) i vi i sav živi svijet na Proximi.
DODŽITE AKO SE USUDITE....SAMO SRBI SMIJU..JER SU ONI NEBESKI NAROD...