Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto otkud Mekom voda
Sobna temperatura na Mjesecu ? U kojoj zgradi je ta soba ? U kojem gradu je ta zgrada ? U kojoj zemlji je taj grad ? Na kojem kontinentu je ta zemlja ? A da je \"kontinent\" na Mjesecu vec znamo. Hvala na informaciji, ako se koji put zatekenem na Mjesecu, da znam. Ekrem FILOZOF: Sta znam, nista ne znam, a dje i da znam.
@Chombe Loooool
kolika je sobna temperatura na mjesecu?!
Nije mi neugodno,samo mi nije malo ugodno.
eto napokon dobra vijest za serve, eto tamo mogu iseliti i da budu samo srbi za sebe posto oni niskim ne mogu, mogu pjevati i slaviti dur i vikati ovo je srbija, kosovo je srbija bosna je srbija hrvatska je srbija itd itd.
e sad znam da nista ne znam!!
Flaširana voda sa Mjeseca pomaže pri gubljenju kila, zatezanju bora, bolova u kičmi, problemima sa potencijom, ćelavošću, insomnijom... A cijena samo $999. Ne moraš bacati kašike da shvatiš da je ovo istina.
e super! uskoro će nam sa mjeseca donositi vodu, pošto smo zemlju još malo pa iscrpili...