Veliki doprinos zdravlju
0
Mozak optimista "odbija" negativne misli
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijesate pojmove.... Optimista - Covjek koji razmislja pozitivno i zdravo,svjestan je i losih i negativnih stvari,ali razmislja pozitivno i razmislja da se svaki problem moze rijesiti,ili bar ublaziti,i ne dozvoljava da padne u ocaj. Pesimista - Covjek koji razmislja negativno,te kad je u problemu vec vidi svoju propast,te ni ne pomislja da se iz tog moze izvuci nesto pozitivno,ublaziti problem ili u potpunosti rijesiti.... Nerealan - Covjek koji sebe laze i koji uopce ne zeli da vidi i shvati da postoje lose stvari,ne razmislja zdravo,jer ne vjeruje da mu se moze desiti problem,zato i bude najvise u problemima.
stara narodna kaze: \'budali - more do koljena\' !!!!!!!
a naslova u pm...
mrzim optimiste
Daj da vidim tog optimistu nakon 20 godina zivota u Bosni...
evo i zasto http://youtu.be/RymTgBTqE8I
pa zato je meni sve svejedno.......heheheheh lazem,al moram malo.....heheheheh
Zato se mozak optimista syebe kad se desi nesto negativno. Biti previliki optimista je isto sto i biti na drogama, mislis da ti je lijepo a tijelo ti se raspada. Nego budi realan optimista, to je zlatna sredina u kojoj ces uvijek biti spreman i na negativnu starnu zivota.
Ja sam vjecni pesimist, i to mo godi