Dovoljno topla i veća od Zemlje
0
Moguć život na misterioznoj egzoplaneti?
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta i akko ima malih zeleni...20 miliona godina niej ni daleko hahahhahhahahhah
@hmmmm Masa tijela nije proporcionalna njegovoj veličini
\"...ima masu šest puta veće od Zemljine i dvostruko je veća od naše planete\" kako to ?
Samo izmišljaju gluposti da bi opravdali svoja finansiranja. Svake godine daju po neku \"patku\" moglo bi ovo moglo bi ono, a od dokaza ništa.
http://www.youtube.com/watch?v=wS7CZIJVxFY pozdrav!
šalji odma gore kineze,sandzaklije i siptare,pa ces da vidis kako se naseljava,otvaraju radna mjesta,prave kuce,a za rucak vazda vruc burek hehehehehe p.s.-joj home-ta,ko da smo vec krenuli svi coporativno gore,pa se pakujemo i gori nam pod petama,a on pita jel ko sendvice napravio haveru tvoji pra,pra,pra unuci to nece docekati,a ni moji,tako se ne sekiraj ima li uslova za zivot gore p.p.s.-bas ko sto neko rece,da nema ovih nasih kloceva trebalo bi ih izmisliti hehehehehehe
bas tako, da malo Hercegovina po zeleni kad odete
ajmo svi, gore necemo biti majorizirani
da te nema, trebalo bi te izmisliti (op.p.-napraviti) !!!!
home... pa naučnici kažu da prema nekim njihovim simulacijama tamo bi mogli da postoje uslovi za život (tekuća voda, izvor energije). šta nije jasno? nisu ni oni sigurni, to su uglavnom njihove pretpostavke. da imaju mogućnost da saznaju i da budu 100% sigurni oni bi to uradili. a ako tamo zaista postoji život onda se prilagodio uslovima koji vladaju. na primjer pošto je masa 6 puta veća od zemljine onda su gravitacija i atmosferni pritisak jako veliki.
I samo je udaljena tricavih 189216000000000 kilometara....
Stvarno ne znam jesmo li mi toliko glupi da vjerujemo ovim naucnicima.Sta je nama na zemlji potrebno za zivot? Trebaju nam biljke, zivotinje, prirodni resursi, voda, atmosfera, ...Ja nigdje jos nisam procitao da su ti naucnici rekli da tamo raste neka biljka, da ima tekuce vode i samim tim od cega cemo zivjeti na planeti.Samo mazu oci da je opravdano ovoliko unistavanje nase planete, imamo drugu kad ovu iscrpimo, nemamo druge, a necemo mi obicni smrtnici nikud, ....
PAKUJ KOFERE RAMKA !
DAVNO IZGUBLJENA sRPSKA ZEMLJA.... :D
Šta smo uradili od ove naše planete morat čemo se selit