Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kurt Kobejnu nije pomogao,pa vi vidite...
pa da drogirajte ljude pa nek budu još gluplji važno je da nisu neraspoloženi...
@Musliman, prestani brbljat i aktiviraj taj eksplozivni pojas.
I like it - I\'m not gonna crack I miss you - I\'m not gonna crack I love you - I\'m not gonna crack I killed you - I\'m not gonna crack
nek si mu rekao doduse bolje da kenja nego da detonira
@Musliman, haj ne kenjaj :)) sta je s onim samoubicama ?
Ma kakav litijum, kaki bakrači! Sami islam i vjera u jednog Svemoćnog Boga dovodi do POTPUNOG ISKORJENJIVANJA SAMOUBISTVA kao načina prestanka života, jer pravi vjernik MUSLIMAN se NEĆE nikada ubiti, jer je to Gospodar svjetova stogo zabranio, a čovjek se mora hrabro suočiti sa nevoljama ovozemaljskog života (Dunjaluka) i moliti Allaha dž.š. da ga kroz život vodi pravim putem, Allahovim putem dorote i sreće. Samo uz Allahovu pomoć, čovjek može savladati sve nedaće ovog prolaznog Svijeta, i zaslužiti Allahovu milost i Vječni život u Džennetu.