Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi su vise istrazivali svemir nego more. Veoma mali postotak mora je istrazen. Mozete zamislit kakve se sve strahote kriju na dnu mora.
ili koja bogatstva se kriju na dnu mora ...
Ako ima koje blago, rado bih istrazio. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa neka je Slavljen Gospodar svega vidljivog i nevidljivog, Allah subhanehu we te'ala!
here we go again
Gospodar Lignji. :D
Jebo te, vidi kako me gleda! Pravi alien!
Ma ko zna čega još dole ima ;)
Strasna
ma seru, ono je neka meduza od 20 dag.
dobro rade na glistu.
beton
ubl'a se za roštilja!
nije to nista, moj drug lena je sav u kurcu
Nije ovo nista kako Dodik izgleda u mraku.
drk'o sam i na vece..
bas si vbi u vuPra :D istrazuju nesto svemir , a neznaju ni 5 posto okeana (cini mi se toliko ili malo vise...ne puno 7psoto)... kakva je danas tehnologija ... nemaju istrument sto moze se oduprijet velikom pritisku... a oni bi letili vec svjetlosnim godinama...bojim se da ne idu tokom kojim bi trebali.....Oni neznaju napravit taj istrument, a kada bi ga pravili , boje se naravno investitori jer neznaju gdje idu.... neznaju da mogu izgubiti mijarde dolara ne znaju da mogu zaraditi iste milijarde dolara... ko zna.... opet se sve vrti oko svoje ose... tj. medju ljudima oko novca hahaha....
Malo ti komentar i nije na mjestu, al' to je moje skromno mišljenje. Treba uporedo istraživati sve sfere života i povećavati znanje generacijama. A to da se boje izgubiti milijarde, također ne stoji. Stotine milijardi je ulagano u razne druge programe, svemirske pogotovo, a nisu znali šta ih čeka i kuda idu. Negdje su dobili, negdje izgubili, al' tako je to u životu. Instrumenti za velike dubine postoje te mogu i nekoliko kilometara u dubinu otići i ti instrumenti se koriste (kao što se vidi i na snimku), samo nije možda sve za javnost, i nije svaki snimak uspješan. Odeš u šumu da uslikaš medvjeda, pa ga tri dana nema, a šuma puna istih. Istraživanje i jeste jedna od misija života.
nije to lignja to je ono pobjeglo iz Aree 51 sad äe mu rođaci stići i sve nas porobti ako Wil Smith jopet nepobjedi
...duži prsti od mojih :)
Pročitaj te http://museumofhistory.eu/pizza-nastanak/
LO L