Mora se očistiti
63
Kilogram dobio na težini
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago njima...u BiH kilogram je izgubio na tezini pa vam tako po krinkom od likograma prodaju 800gr :D
Nek` dođu na naše pijace pa da vide kako kilogrami gube težinu.
Kad staneš na vagu ona pokaže da imaš XY kg. A kad stojeći na vagi još uzmeš u ruke i dvije kante vode, vaga pokaže drugu vrijednost. Je li se promjenila tvoja masa time što si uzeo dvije kante vode u ruke? Nije @nadimak, tvoja masa je ostala ista, kao što je ista masa ovog Kg, samo je na njega pala prašina pa je dobio na težini a ne na masi.
39 cm u precniku 39 mm visine :)
Nije dobio na težini. Težina je sila koja se dobije množenjem mase s gravitacionim ubrzanjem. Znači, da sumiramo, dobio je na masi...
Kilogram na težini, Bošnjo na qrč*ni !
kako god ja debeo:( al smrsat cu :)
Jedan kilogram je 1,0976948 x 10^30 elektrona u osnovnome stanju Mangana 117.
ubio se sad u teretani...
Zenlja je pljosnata
@a onako od oka :D
hoce to kad se ne krece xD
a kako vagaju taj kilogram? drugim kilogramom? kako znaju koji je najtačniji
E blago nama sa klix portalom.Da im javimo da je N.Armstrong bio na mjesecu,ha čitatelji i komentatori??? Ova vijest se i po žutoj štampi već 5-6 mjeseci povlači,a klix požurio sa objavom.
Jedan litar čiste destilovane vode=1 Kg sad mikrogram gore-dole za pijacu nije važno a Kur'an časni kaže: Euzbillah: I NE ZAKIDAJ NA KANTARU nažalost ima i danas ljudi koji kradu na vagi što je neljudski po svim zakonima,pa i Božijim
Samo nek se na janjetini ne osjeti promjena kad narucim kilu