Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa bujrum u Bosnu,pošaljite ih barem 100 000, bili bi zadovoljni
kako se na japanskom kaže stari deda? Pim-Pek-Pao
Kako se na japanski kaže djevica? Niko-taka
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mora se nekad i reset uraditi ;-)
To sam i mislio ;-)
JAPANCI BUJRUM :)
hoce, ako ameri izmisle tolku gumicu.
Pa mi smo davno izbrisino i niko jos nije ni primjetio koliko smo znacajni bili
...riješiće japanci i taj problem...
Sansa da se to desi je 1% u narednih 100 godina :) Kod nas u BiH je sansa da umers od gladi u narednoj godini 20%, da te neko izbode nozem 30% i niko se ne brine :) Ludi Japanci il smo LUDI MI??!!!
Za 100 godina, neće ni nas biti. :)
Eto prilike da nas neko izliječi od nerada.... Odmah treba ponuditii Japancima da kupuju nekretnine diljem BiH
nas bosance ništa ne mori, stvarno smo u svakom pogledu rahat, tako da niste ovom viješću trebali da nas uznemiravate. sad ćemo morati preći na Dablete i slične ZtimulaDore raZpoloženja.
Pim-Pek-Pao je cini mi se Kinez.
sve je u božijim rukama, a mi smo totalne neznalice, jer je mozak iskorišten samo jedan procenat kod najvećih naučnika na svijetu, a šta onda mi znamo o tome.
Ma nema veze...ima u Bosni Bujruma samo vi nama dodjite , donesite te bombare :D pa cemo ih prodavat na Marin Dvoru :3
NIKO NEMA ZEMLJE KAO STO JE MI IMAMO SAMO NEZNAMO DA JE CJENIMO.BISE IZBORI A MI IZABRASMO ISTE KRETENE A SADA TI ISTI SU KRIVI STO SU NA VLASTI .BOSNA JE NAJLJEPSA SAMO STO ZIVE OVCE KAO STO SU NA OVOM K L I X U
Bio sam na Sejšelima i otocima Bora Bora. Tvrdim da su ljepši od Bosne i kompletne Hercegovine sa Neumom i mogućim Herceg Novim
Homoseksualac-Kituima Kitupushi
Japanski riječnik -Mislim da mu se dopadaš-Chetekara
*rječnik 8)
Nek upitaju Amerikance šta rade Yellowstone-u da spriječe erupciju koja se već trebala desiti, i pritom jebu ostatak svijeta potresima.
Aferim na izjavi.
Naravno. Paranoje i teorije zavjere. Ima ih milijun. Ogromnim dijelom izmišljene, no samo glup čovjek može vjerovat da je sve do jedna neistinita.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)