Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mozda momak nije ukrao design od ovih cika ? http://www.thescientificworld.com/home.asp
ekonomska skola naravno!!!
Sajt ekonomskog fakulteta solidno je dizajniran. Informacija je premalo, narocito onih informacija koje interesuju same studente. Osim informacija o ispitnim rokovima, nema ama bas nista. Najgore od svega je sto je radjen u flashu. Ne postoji nikakva alternativa u vidu cistog html-a. Flash koristi cak 60% korisnika weba, sto znaci da svi onih ostalih 40% ne mogu da pristupe ostalim stranicama. A stranice su ogromne i sporo se ucitavaju i brze je iz Zenice doci autobusom do fakulteta, nego na ovom sajtu pronaci ono sto vam treba. Bezzeze.
Moja je najbolja,,, http://www.idijebimater.com
najbolji je sajt akademije likovnih umjetnosti
sta se ba pametan pravis seljacino jedno sa brda :(
Živo me interesuje hoće li se pojaviti i jedna stranica na konkursku sa validnim XHTML Strict, i semantičkim markupom. Ako se pojavi takva, bez razmišljanja bi im dao nagradu. Miodrag Spasojević i Y design studio su odradili veoma profesionalan posao što se tiče vizuelnog identiteta Ekonomskog fakulteta ali web ima svoja pravila. Po mom skromnom mišljenju Flash intro i Flash navigacija mogu biti prikladni u rijetkim slučajevima “cutting edge” napucanih privatnih dizajn collega a ne ozbiljne obrazovne institucije koja bi prije svega trebala biti dostupna.
super je potez i definitivno je bilo vrijeme za ovako nesto ....sve vrijeme studija sam pretrazivala stranice hrvatskih i srpskih fakulteta jer mog uopste i ne postoje...
na staroj homepage od ekonomskog fakulteta mogli su se vidjeti rezulatati ispita. pa po nasom dobrom stilu izadje lista sa punim imenom i prezimenom i ocjenom i jos u zagradi komentar prof. (ako je "6" napise dragi profa "jedva", isl.). imali toga vise? jesuli konacno skontali zasto se inace dijele brojevi indexa, pa da se fino stavi broj indexa i ocjena, a ne da cijeli komsiluk raspravlja kako je ko prosao na ispitu.. ej moja mahalo....
Odličan potez, definitvno korak naprijed u modernizaciji našeg školstva.
Ekonomska skola je prebacila sajt na www.al4a.com
Najbolji sajt ima SES to je neupitno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAJBOLJI STE!!!!!!!!!!
a koliko je info u svemu tome dobar. ne mislim da to rade "beze". interesuje me koji je odnos novaca za nagrade i novaca koje je osce ulozio u projekt. transparentnost, molim.
jebam ja mater iNFU, opet ce biti stele kod uvijek
Ideja je super, takode mogu da kazem da im je to izvrsno jer oni su jedini koji mogu pokrenuti tako nesto... Sve u svemu stvar je super !!! Ja sam za svoju skolu vec poceo praviti, nadam se da cu imati dosta konkurencije, i takodje mislim da u bih ima dosta dobrih i kvalitetnih webmastara, programera i dr. Ovom prilikom Pozivam sve skole da ucestvuju u ovom takmicenju !!!