Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato si ti izmislio teleportaciju ?
ako me osjecaj ne vara prohodao si tek u 2 godini
svaki dan neka nova glupost i teorije cinjenica je da svijet nije stoljecima maknuo sa mrtve tacke glede nauke jos uvijek su velike keopseve piramide neprevazidjene mora da su i njihovi roditelji se bavili motorikom beba
Cuj to
ee aa uu
\"Bivši britanski premijer Tony Blair bio je na udaru kritike nakon što je rekao da će se u budućnosti moći identifikovati problematična djeca prije nego što se i rode, na osnovu toga kakvi su im roditelji.\" nešto slično je i Mengele izjavio.