Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Grickanje noktiju se smatra ozbiljnim kada počne ometati mogućnost korištenja ruku ili kada počne dovoditi do čestih infekcija prstiju\" Koliko je kostalo da se izvede ovakav zakljucak? da sam juce umro ne bih bio prosvijetljen za ovo fascinantno otkrice...
Cuj grickanje noktiju mentalni poremecaj, a homoseksualizam nije. ovi doktori samo zbunjuju nas obicne smrtnike.
haj sto sam sazno da sam mentalno poremecen jer grickam nkte al da sam i peder..to me dotuklo...:-)
Nevjerovatno je koliko se heteroseksualci zanimaju za privatni zivot homoseksualaca.Toliko smo zanimljivi da nas i na temi o politici spominjete. I onda smo mi psihicki bolesni...lol
..ja imam drukčiju vrstu poremećaja - homić sam i umjesto noktiju grickam jajca...
u pravu si jarane ocam
I ti bi trebao na promatranje.
Vau lud si ako grizes meso i kozu sa prstiju. E bas mi je trebao doktor da to skontam. Meni se u zadnje vrijeme cini da su ti psihjatri i doktori malo vise skrenuli . Oni ludjaci koje navodno lijece jos se gori vrate iz ludnice. Kakve su to racionalne metode svezati covjeka danima za krevet i kljukati ga lijekovima radi minornih prekrsaja.
Nisi dovoljno pokušala. :)
Nemam problema sa infekcijama i koristenjem ruku ali izgleda da sam lud od svoje sedme godine i tek sam to saznao sa tridesetjednom.. Sta bi mi da nije ovih \"korisnih\" naucnih istrazivanja..
nazalost, ja spadam u ove klinicki ozbiljne.. :( pokusala prestati na sve nacine ali zapravo postaje sve gore i gore