Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aBd da se to što prije istraži i pusti u promet, da mogu naši političari 'ubruzgati' sebi još jedno 20-30 godina vladavine, hajte ruke vam se pozlatile šteta će biti da pocrkaju i na taj način oslobode fotelje sposobnim.
Grenlandski kit krije tajnu dužeg ljudskog života?....sto ce dovesti da granica za penziju bude 145-ta godina zivota ili 95 godina radnog staza...MOLIO BIH VAS DA NE ULAZETE VISE U PRODUZAVANJE LJUDSKOG ZIVOTA!
Ma manje je to za radnike kralju, treba vijek produžiti našim vrlim političkim liderima. Pa eto, kad krenu skoro crkavat plakaćemo više neg za drugom Titom.
Ma šta će Grenlandski kit... istražite možete li ikako kopirati i iskoristiti DNK stabala Sekvoje pa da probrani žive makar hiljadu godina, a ostale ćete svakako desetkovati na hiljadu već smišljenih načina.. Usput, s obzirom na katastrofalnu pohlepu i egoizam ljudske vrste sreća je da kitovi još uvijek postoje..
Pa ja nešto sumnjam da bi oni takva dostignuća ponudili raji sa biroa, al' lajk za aluziju :)
I tu ce da mu bude fajront...
...satraće vas mmf vizavi "socijalnih" davanja...