Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..sve u cilju da im povecaju budzet...objavljivali su gluposti kao senzacualna otkrica...
KAŽE SE: "Prema navodima NASE, našli su slanu vodu" - > što mi nismo obavezni vjerovati i nemojte objavljivati takve vijesti kao činjenicu.
Mi jedva ovdje prezivljavamo a oni se po nebesima vozaju.
Vidimo da je pod brojem 7 i BiH ucestvovala... Automatski se zabranjuje rad svih termoelektrana kao i svih auta starijih od desed godina. Uz to,posto je plin sada djabe u 2016,naredjeno je stanovnicima da vise ne smiju loziti gumu,tene,cipele,drva kao i ugalj. Posto je i drzava sufinansirala auta na solarni i vodikov pogon,fakticki svako starije auto ide na otpad....Na ovo je normalno kompletna Evropska unija u parlamentu ustala i pozdravila nas sa velikim aplauzom....
Kvantna mehanika je baš, kako su rekli, otkačena. Ko skonta princip kvantne mehanike postaće novi Einstein. Navali narode, eto posla. :)
hahhahahha. ko da me cita
wow :O