Takmičenje počinje naredne godine
14
Genetičari se bore za nagradu Genomika X
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja necu ucestvovati jer je nagrada suvise mala. Zamislite takav prodor u medicini, pa karteli za proizvodnju lijekova na to ce zaraditi bilijone. Samo na zenskim silikonima zaradili su vise za 10 god. nego na penicilinu za 80 godina. A ostale placebo lijekove da ne spominjem.
Je..li te i turci i srbi u pa..sh maj.mune Ko smijesno treba da bude jel?
nagradu treba dati turcima, jer su svoje gene dali srbima XD
Ma odavno su već poznate mnoge tajne dugovječnosti, i od genetike (urođenih osobina) su mnogo važnije navike (stečene osobine). Od svih navika, najvažnija je ISHRANA: SVESTI NA MINIMUM VISOKOKALORIČNU HRANU, A UMJERENO KONZUMIRATI ZDRAVE NISKOKALORIČNE NAMIRNICE. Naime, skori svi stogodišnjaci jedu cio život samo toliko da UMANJE glad, a ne da se potpuno najedu u stilu \"e sad mi je dosta, ne mogu više\".
ovo nešto ko KliX, završava na X