Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje se vide ti koraci? ja ih ne vidim.
ako ovo lici na korake, onda vam mogu rec da je gor bio pravi dernek
prokleta laz
Hahahahahahahahahaha sad su počeli da dijele literaturu teoretičara zavjere. Hahahahahahahahahahahahaahahahahaha , ma jašta bolan: masoni , komitet 300 , dolasci dezala ....... Blago nama.
@ Big ED kakvi oni ba, mrsko im clanak procitat ako ima vise od 100njak rijeci!!!! hvala na preporuci ;)
http://www.scribd.com/doc/44555555/Dr-Dzon-Kolman-Komitet-300 Ko se citao ovakvu i sl. literaturu moze se samo sarkasticno nasmijati na ovakve tekstove.
vidi se.. Timbrlenke, ocami
hahaha jao komentara .
ma to su poslali nekog da napravi lazne korake. samo nas zajebavaju!
Poslije ovakvih \"komentara\" jasno je zasto u Bosni postoje \"piramide\" i ne samo piramide, nego se u \"piramidama\" secu mali zeleni Torabiji koji zrace pozitivnom energijom visokotalasnog LUDILA bih orjentacije, a ova ce se tema svakako obradjivati i na \"naucnoj\" konferenciji \"nucnika\" pustenih sa lanca na \"piramide\"...
Gde je Americka zastava ?? Gde su ostaci letelica iz tih ranijih misija? Da ih nisu svemirci odneli? Znaci laz
Pogledajte ovo, obavezno!!! http://youtu.be/x5P3YBxofEQ
i ja sam se posro neki dan na mjesecu,ako malo bolje zumiraju vidjece go.vno, ocito ce se mnogo bolje vidjet nego ovi \"koraci\"
Jesu jesu koraci samo se nizu mogli nize spustiti jer su se bojali talibanskih napada na njihovu letjelicu.
Da su 72 sletili Centrotrans bi do sad imao redovne linije...daj ba bjezi
e vala vidimo da si i ti bio na mjesecu pa nam vako iz iskustva svojega hoćeš da rastumačiš malo te tragove po mjesecu , čak i to što ne puše vjetar, a bogami nema ni zraka, a vjerovatno na mjesec ne pada ni prašina iz svemira, čak i utjecaj gravitacije je smanjen za šest puta , sve mi to znamo samo nam se udostoji, nama nepismenima i malo pobliže objasni to što se čak ni mrvica nečega nije slegla na ova stopala za ovih četrdeset godina
Ja vidim tragove na slici,nema dileme, Armstrongova stopala brate,vidi se lijepo