Izraelski naučnici uvjereni
0
Efekat staklenika na Zemlji je samo iluzija
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trenutno je hladno i svi zbog toga pricaju o globalnom zahladjenju, ali ja sam siguran, kod prve sedmice visokih temperatura, na Sa-x ce se pojaviti komentari o globalnom zatopljenju... To smo mi :)
izgleda da su ovi naucnici gledali proslosedmicno izdanje na rubu znanosti, al slazem se, sve upucuje na to,pa vi gledajte kakvu cete izolaciju nabacit na kucu sad kad ce se prosjecna temperatura smanjit za 12 stepeni, naravno nece odmah, ali ne tako daleko u buducnosti ko sto se misli, nekih 30 god zamislite koja ce tek tad guzva oko energenata nastat...
Dobro jutro Kolumbo. Kakva staklena bašta. Gluposti... Zemlja ima savršene oblike odbrane za sve vrste zagađenja i ugrožavanja. A što se tiče ledenog doba, i to je normalno. Pa prije 600 godina je bilo jedno ledeno doba. Šta mislite zašto su Slaveni naselili Balkan. Zbog Huna?! Ma daj... Milioni Slavena su mogli pregaziti Hune. Zašto Arapi nisu prelazili Pirineje. Zašto se raspalo Zapadno Rimsko Carstvo. Pogrešnu historiju smo učili... I to je fakat. Sve se dešava kako bi trebalo da se desi! A historija se ponavlja.
Da , a vjerovatno se led na Antarktiku topi usljed globalnog zahladjenja :).
...oops, htjedoh reći - čast. :)
Ovo se nadovezuje na vijest američkih znanstvenika da je scenarij filma \"Day After Tomorrow\" zapravo moguć i da bi Zemlja mogla ući u novo ledeno doba. Inače je Hebrew University jedan od cjenjenijih u svijetu, imao sam tamo čadt boraviti...