Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dok budu uzimali za sveto pismo kuran i njegove zakone bogami nece dobiti naskoro nobelovu nagradu niti ce sta otkriti to su ovi na zapadu davno svatili jos prije 200 godina i ostavili se biblije i okrenuli nauci.
Mozda kad svaki dan pogledas na sat ili nesto racunas pises sa arapskim brojevima, zar ti to nije vrijedno nobelove nagrade. ILi ti mozda racunas sa rimskim brojevima posto si ti jebiga veliki krscanin i sve sto su mundzosi napravili ti se gadi. Zaboga pa ti brojevi su veci poklon covjecanstvu od bilo cega drugog, jer zaboga sve se zasniva na matematici.
kad ce zaboga neki muslich dobiti nobelovu? trebali bi uvesti novu granu u pogledu dodjele nagrada. recimo,.... nagrada za terorizam,...ili nagrada za najveceg islamistu i mudjosa godine. imali bi i ovi nasi domaci onda realne sanse da postanu \"slavni\" :)