Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja rock grupa ...Bochemian rapsody😀....etc
Ja sam čuo da bake ima doktorat iz kvantne fizike i još jedan iz neznamčega ali je nešto baš dobro, ipak on neće da se hvali pa zato široke narodne mase to ne znaju.
Ja procitao da Dusanka Majkic ima fakultet i zacudio se. Kad u nastavku teksta procitah da je "zavrsila" faks u pedeset i nekoj godini i to privatni. Sve mi je bilo jasno.
Radeljaš je isto trebao upasti u tim ali nije mogao zbog obaveze prema stranci.
Brian se razumije u astrofiziku kao što se razumio Marko Kraljević u stoni tenis. Samo ste zaboravili reći da ovim naviljkom kose na glavi liči na Ajnštajna.
naviljak me pravo nasmija. imas + zbog toga